Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 15 з 15
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 101 – Екологія. Освітня програма «Екологія» | Цибуля, С. Д.; Костенко, І. А.; Челябієва, В. М.; Буяльська, Н. П. |
2024 | Моніторинг довкілля : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія". Освітня програма "Екологія" | Цибуля, С. Д.; Костенко, І. А. |
2022 | Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» | Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.; Денисова, Н. М. |
2022 | Охорона навколишнього середовища : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» | Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.; Денисова, Н. М. |
2021 | Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчання | Хребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д.; Замай, Ж. В.; Іваненко, К. М. |
2021 | Інформаційні технології та інструментальні методи в наукових дослідженнях : конспект лекцій з дисципліни "Сучасні інструментальні методи та інформаційні технології в наукових дослідженнях" для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" | Костенко, І. А.; Пасов, Г. В. |
2021 | Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології" | Цибуля, С. Д.; Хребтань, О. Б.; Замай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Костенко, І. А. |
2021 | Інноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми Харчові технології | Кальченко, В. В.; Пасов, Г. В.; Цибуля, С. Д. |
2021 | Інноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до ви-конання практичних робіт та розрахунково-графічної роботи для здобува-чів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології». | Кальченко, В. В.; Пасов, Г. В.; Цибуля, С. Д. |
2021 | Інноваційні технології харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології» | Замай, Ж. В.; Цибуля, С. Д. |
2021 | Охорона навколишнього середовища : методичні вказівки до лабораторних для ЗВО спеціальності 181 "Харчові технології" | Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.; Денисова, Н. М. |
2021 | Екологія : методичні вказівки до лабораторних робіт для ЗВО спеціальностей 172 "Телекомунікації та радіотехніка", 171 "Електроніка" | Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.; Денисова, Н. М. |
2018 | Корозія та захист металів від корозії : методичні вказівки до виконання практичних занять для студентів напряму підготовки 6.070106 "Автомобільний транспорт" | Цибуля, С. Д.; Костенко, І. А. |
2014 | Основи фізіології та гігієни харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.; Цибуля, С. Д. |
2016 | Корозія та захист металів від корозії. Методичні вказівки до виконання лабораторних та контрольної робіт для студентів заочної форми навчання напрямів підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія; 6.050502 – Інженерна механіка; 6.092300 – Технологія і устаткування зварювання | Костенко, І. А.; Челябієва, В. М.; Цибуля, С. Д.; Буяльська, Н. П. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 15 з 15