Цибуля С. Д.: навчально-методичні видання : [15] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 15 з 15
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 101 – Екологія. Освітня програма «Екологія»Цибуля, С. Д.; Костенко, І. А.; Челябієва, В. М.; Буяльська, Н. П.
2024Моніторинг довкілля : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія". Освітня програма "Екологія"Цибуля, С. Д.; Костенко, І. А.
2022Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.; Денисова, Н. М.
2022Охорона навколишнього середовища : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.; Денисова, Н. М.
2021Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчанняХребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д.; Замай, Ж. В.; Іваненко, К. М.
2021Інформаційні технології та інструментальні методи в наукових дослідженнях : конспект лекцій з дисципліни "Сучасні інструментальні методи та інформаційні технології в наукових дослідженнях" для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології"Костенко, І. А.; Пасов, Г. В.
2021Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології"Цибуля, С. Д.; Хребтань, О. Б.; Замай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Костенко, І. А.
2021Інноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми Харчові технологіїКальченко, В. В.; Пасов, Г. В.; Цибуля, С. Д.
2021Інноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до ви-конання практичних робіт та розрахунково-графічної роботи для здобува-чів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології».Кальченко, В. В.; Пасов, Г. В.; Цибуля, С. Д.
2021Інноваційні технології харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології»Замай, Ж. В.; Цибуля, С. Д.
2021Охорона навколишнього середовища : методичні вказівки до лабораторних для ЗВО спеціальності 181 "Харчові технології"Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.; Денисова, Н. М.
2021Екологія : методичні вказівки до лабораторних робіт для ЗВО спеціальностей 172 "Телекомунікації та радіотехніка", 171 "Електроніка"Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.; Денисова, Н. М.
2018Корозія та захист металів від корозії : методичні вказівки до виконання практичних занять для студентів напряму підготовки 6.070106 "Автомобільний транспорт"Цибуля, С. Д.; Костенко, І. А.
2014Основи фізіології та гігієни харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.; Цибуля, С. Д.
2016Корозія та захист металів від корозії. Методичні вказівки до виконання лабораторних та контрольної робіт для студентів заочної форми навчання напрямів підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія; 6.050502 – Інженерна механіка; 6.092300 – Технологія і устаткування зварюванняКостенко, І. А.; Челябієва, В. М.; Цибуля, С. Д.; Буяльська, Н. П.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 15 з 15