Перегляд зібрання за групою - Автори cb28ddcd-836b-463e-881d-a762adbaaab9

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 40  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечності в крафтовому виробництві пиваЗамай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Хребтань, О. Б.; Пономаренко, С. І.; Іваненко, К. М.
2023Безлактозні йогурти з додаванням рослинної сировиниВітряк, О.; Замай, Ж. В.; Фабріченко, К.
2021Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів другого рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології»Замай, Ж. В.; Сироштан, І. О.
2021Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : методичні вказівки до організації практичних занять та самостійної роботи здобувачів другого рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології»Замай, Ж. В.
2021Використання інноваційної сировини (кіноа, чорний кмин, кунжут) та її вплив на властивості пшенич-ного хлібаЗамай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Волкова, Р. М.; Хребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д.; Пасов, Г. В.
2020Дослідження впливу порошку із насіння гарбуза на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хлібаЯцко, Ю. С.; Замай, Ж. В.
2021Дослідження можливості використання сухих заквасок для виробництва йогурту з вівсяного молокаКартак, О. В.; Замай, Ж. В.
2020Дослідження можливості доочищення стічних вод молокопереробних заводів за допомогою біопрепаратівЗамай, Ж. В.; Дзюба, В. А.; Буяльська, Н. П.
2023Екобіотехнологія : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Екологія»Замай, Ж. В.
2023Загальна хімія : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітньо-професійної програми «Екологія»Замай, Ж. В.
2023Загальна хімія : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми "Екологія"Замай, Ж. В.
2020Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Замай, Ж. В.
2020Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія»Замай, Ж. В.
2020Можливість використання порошку із броколі та цвітної капусти в технології пшеничного хлібаКулініч, О. М.; Замай, Ж. В.
2022Наскрізна програма практики : методичні вказівкиля здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання /Хребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Замай, Ж. В.; Волкова, Р. М.
2023Органічна хімія : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Екологія»Замай, Ж. В.
2023Органічна хімія : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Екологія»Замай, Ж. В.
2022Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки виконання курсового проєкту з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології”Кальченко, В. В.; Пасов, Г. В.; Замай, Ж. В.
2022Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки виконання лабораторних робіт з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології”Кальченко, В. В.; Пасов, Г. В.; Замай, Ж. В.
2021Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології”Кальченко, В. В.; Пасов, Г. В.; Замай, Ж. В.