DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори cb28ddcd-836b-463e-881d-a762adbaaab9
Результати 1 до 20 із 40
далі >
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечності в крафтовому виробництві пива | Замай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Хребтань, О. Б.; Пономаренко, С. І.; Іваненко, К. М. |
2023 | Безлактозні йогурти з додаванням рослинної сировини | Вітряк, О.; Замай, Ж. В.; Фабріченко, К. |
2021 | Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів другого рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології» | Замай, Ж. В.; Сироштан, І. О. |
2021 | Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : методичні вказівки до організації практичних занять та самостійної роботи здобувачів другого рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології» | Замай, Ж. В. |
2021 | Використання інноваційної сировини (кіноа, чорний кмин, кунжут) та її вплив на властивості пшенич-ного хліба | Замай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Волкова, Р. М.; Хребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д.; Пасов, Г. В. |
2020 | Дослідження впливу порошку із насіння гарбуза на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хліба | Яцко, Ю. С.; Замай, Ж. В. |
2021 | Дослідження можливості використання сухих заквасок для виробництва йогурту з вівсяного молока | Картак, О. В.; Замай, Ж. В. |
2020 | Дослідження можливості доочищення стічних вод молокопереробних заводів за допомогою біопрепаратів | Замай, Ж. В.; Дзюба, В. А.; Буяльська, Н. П. |
2023 | Екобіотехнологія : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Екологія» | Замай, Ж. В. |
2023 | Загальна хімія : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітньо-професійної програми «Екологія» | Замай, Ж. В. |
2023 | Загальна хімія : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми "Екологія" | Замай, Ж. В. |
2020 | Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | Замай, Ж. В. |
2020 | Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» | Замай, Ж. В. |
2020 | Можливість використання порошку із броколі та цвітної капусти в технології пшеничного хліба | Кулініч, О. М.; Замай, Ж. В. |
2022 | Наскрізна програма практики : методичні вказівкиля здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання / | Хребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Замай, Ж. В.; Волкова, Р. М. |
2023 | Органічна хімія : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Екологія» | Замай, Ж. В. |
2023 | Органічна хімія : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Екологія» | Замай, Ж. В. |
2022 | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки виконання курсового проєкту з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології” | Кальченко, В. В.; Пасов, Г. В.; Замай, Ж. В. |
2022 | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки виконання лабораторних робіт з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології” | Кальченко, В. В.; Пасов, Г. В.; Замай, Ж. В. |
2021 | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології” | Кальченко, В. В.; Пасов, Г. В.; Замай, Ж. В. |